Tehnologie

Cum să descarci muzică de pe YouTube pe Android

YouTube este una dintre cele mai populare platforme de streaming video din lume, oferind o gamă vastă de conținut, inclusiv muzică. Cu toate acestea, mulți utilizatori doresc să descarce muzică de pe YouTube pentru a o asculta offline pe dispozitivele lor Android. În acest articol, vom explora diverse metode și aplicații care te pot ajuta să descarci muzică de pe YouTube pe Android în mod eficient și sigur.

1. Utilizarea YouTube Premium

YouTube Premium este un serviciu plătit oferit de YouTube care permite descărcarea videoclipurilor și a muzicii pentru redare offline. Iată cum poți folosi acest serviciu:

 • Abonare la YouTube Premium: Descarcă aplicația YouTube de pe Google Play Store și abonează-te la YouTube Premium. Acesta include și acces la YouTube Music Premium.
 • Descărcarea videoclipurilor: Deschide videoclipul sau playlist-ul pe care dorești să îl descarci. Apasă pe butonul de descărcare situat sub videoclip și selectează calitatea dorită. Odată descărcat, poți accesa videoclipurile în secțiunea „Descărcări” a aplicației YouTube.

2. Folosirea aplicațiilor de descărcare terță parte

Există numeroase aplicații terță parte care permit descărcarea muzicii de pe YouTube pe dispozitivele Android. Deși acestea nu sunt disponibile pe Google Play Store din motive legate de politica YouTube, pot fi descărcate de pe site-uri web de încredere. Iată câteva aplicații populare:

a. TubeMate

TubeMate este o aplicație populară pentru descărcarea videoclipurilor de pe YouTube și alte platforme. Iată cum o poți folosi:

 1. Descarcă și instalează TubeMate: Vizitează site-ul oficial TubeMate (https://tubemate.net) și descarcă fișierul APK. Instalează aplicația pe dispozitivul tău Android.
 2. Caută și descarcă videoclipul: Deschide aplicația TubeMate și caută videoclipul pe care dorești să îl descarci. Apasă pe săgeata verde de descărcare și selectează formatul MP3 pentru a descărca doar audio-ul.
 3. Salvează muzica: Odată descărcată, muzica va fi salvată în folderul „Descărcări” de pe dispozitivul tău Android.
b. VidMate

VidMate este o altă aplicație eficientă pentru descărcarea muzicii de pe YouTube. Iată cum să o folosești:

 1. Descarcă și instalează VidMate: Vizitează site-ul oficial VidMate (https://www.vidmateapp.com) și descarcă fișierul APK. Instalează aplicația pe dispozitivul tău.
 2. Caută videoclipul: Deschide VidMate și caută videoclipul dorit pe YouTube.
 3. Descărcare în format MP3: Apasă pe butonul de descărcare și alege formatul MP3 pentru a descărca audio-ul. Muzica va fi salvată în memoria dispozitivului tău.

3. Utilizarea serviciilor online de conversie

Există și servicii online care permit descărcarea și conversia videoclipurilor YouTube în format MP3 fără a instala aplicații suplimentare. Iată cum poți face acest lucru:

a. YTMP3

YTMP3 este un serviciu online simplu de utilizat pentru descărcarea muzicii de pe YouTube. Iată pașii necesari:

 1. Accesează site-ul YTMP3: Vizitează https://ytmp3.cc pe browserul tău Android.
 2. Introdu link-ul videoclipului: Copiază link-ul videoclipului YouTube pe care dorești să îl descarci și lipește-l în câmpul de pe site.
 3. Conversie și descărcare: Apasă pe butonul „Convert” și apoi pe „Download” pentru a salva fișierul MP3 pe dispozitivul tău.
b. FLVTO

FLVTO este un alt serviciu online popular pentru conversia videoclipurilor YouTube în format MP3. Iată cum funcționează:

 1. Accesează site-ul FLVTO: Deschide https://www.flvto.biz pe browserul tău Android.
 2. Introdu link-ul videoclipului: Copiază și lipește link-ul videoclipului YouTube în câmpul specificat.
 3. Convertirea și descărcarea: Selectează formatul MP3 și apasă pe „Convert”. După finalizarea conversiei, descarcă fișierul MP3 pe dispozitivul tău.

4. Utilizarea managerilor de fișiere și a playerelor de muzică

După descărcarea muzicii de pe YouTube, este important să știi cum să gestionezi și să redai aceste fișiere. Iată câteva sfaturi:

a. Manageri de fișiere

Utilizează un manager de fișiere pentru a organiza fișierele audio descărcate. Aplicații precum ES File Explorer sau Files by Google sunt excelente pentru a-ți gestiona fișierele.

 1. Deschide managerul de fișiere: Accesează aplicația managerului de fișiere pe dispozitivul tău Android.
 2. Găsește fișierele descărcate: Navighează la folderul „Descărcări” sau la orice alt folder unde ai salvat fișierele MP3.
 3. Organizează fișierele: Creează foldere noi și mută fișierele MP3 în folderele corespunzătoare pentru o organizare mai bună.
b. Playere de muzică

Pentru a reda muzica descărcată, poți folosi playere de muzică disponibile pe Google Play Store, cum ar fi Poweramp, PlayerPro sau Musicolet.

 1. Instalează un player de muzică: Descarcă și instalează playerul de muzică dorit din Google Play Store.
 2. Importă fișierele MP3: Deschide aplicația și las-o să scaneze dispozitivul pentru a importa fișierele MP3 descărcate.
 3. Creează playlist-uri: Organizează muzica în playlist-uri personalizate pentru a-ți facilita redarea melodiilor preferate.

Concluzie

Descărcarea muzicii de pe YouTube pe Android poate fi realizată prin mai multe metode, fiecare cu propriile sale avantaje. Fie că alegi să utilizezi YouTube Premium, aplicații terță parte, servicii online de conversie sau manageri de fișiere, ai la dispoziție o gamă variată de opțiuni pentru a-ți crea propria colecție de muzică offline. Respectarea drepturilor de autor și utilizarea acestor metode într-un mod legal este esențială pentru a te bucura de muzică fără probleme. Cu aceste sfaturi și instrumente, poți descărca și organiza muzica preferată pentru a o asculta oricând și oriunde.

Related Posts

Top 5 mituri despre bateria telefonului tău

În era digitală, telefoanele mobile sunt o parte esențială a vieții noastre cotidiene. Cu toate acestea, există numeroase mituri și concepții greșite legate de bateriile telefoanelor care circulă…

Apple rezolvă problema de supraîncălzire la iPhone 15 Pro

Recenta lansare a iPhone 15 Pro a adus cu sine nu doar entuziasm, ci și preocupări legate de o problemă neașteptată: supraîncălzirea dispozitivului. Utilizatorii au raportat că telefoanele…

Ștergerea contului de Facebook: Link direct pentru dezactivare

În era digitală, rețelele sociale au devenit o parte integrantă a vieții noastre cotidiene. Cu toate acestea, există momente când utilizatorii pot simți nevoia de a lua o…

Romania, locul 8 în topul țărilor atacate prin ransomware mobil

România s-a clasat recent pe locul 8 într-un top global al țărilor cele mai atacate prin ransomware mobil, conform unor rapoarte de securitate cibernetică. Aceste atacuri, care vizează…

Cum să revii la setările din fabrică pe un telefon Samsung

Resetarea unui telefon Samsung la setările din fabrică poate fi o soluție eficientă pentru a rezolva diverse probleme software, pentru a îmbunătăți performanța sau pentru a pregăti dispozitivul…

Aplicații pentru recuperarea mesajelor șterse de pe WhatsApp

WhatsApp a devenit una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie la nivel mondial, fiind folosită zilnic de milioane de utilizatori pentru a comunica cu prietenii, familia și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *